Anne Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sevilen dizi "Anne" yeni bölümüyle dün akşam Star TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Şaşırtıcı bir sonla biten bölümün arkasından gelecek bölümde neler olacağı merak konusu.

Star TV’nin birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuna sahip, sevilen dizisi Anne, her hafta yürekleri dağlamaya devam ediyor. Muhteşem oyunculuğuyla Turna, her geçen hafta izleyicileri hikayenin içine çekmeyi ve kendine hayran bırakmayı başarıyor.

18. Bölümde Neler Oldu

Cahide Hanım’ın evinde çiçek toplamak için bahçe inen Turna, Cengiz tarafından kaçırılır ve olaylar silsilesi böylece başlamış olur. Cengiz’e Cahide Hanım’dan parayı aldığına ikna eden Şule, Turna’ya ulaşmak için eve döner ancak Cengiz eve yalnız gelmiştir. Durumdan şüphelenen Zeynep, Sinan’la birlikte Şule’lerin evine gider. Hiçbir şey olmamış gibi davranan ikili Zeynep ve Sinan’ı başlarında atmayı başarır. Cengiz’in arabasında bir tuhaflık sezen Zeynep, Turna’nın bagajda olduğundan habersiz arabaya bir süre bakar ama sonra komiserle birlikte eve geri döner. 



Tahir’den yardım isteyen Şule, kendisi de plana dahil olmak isteyince bütün planı alt üst eder ve onları gören ve parayı almayı da kafasına takmış olan Cengiz, Zeynep’i arayarak para karşılığı Turna’yı ona geri verme sözü verir. Parayı bir araya getirmeye çalışan Zeynep, durumu herkesten gizlemek isterken Duru, Ali’ye her şeyi anlatır. 

Cengiz, Şule ve Zeynep’in buluşacaklarını öğrenen Ali ve Sinan, peşlerine takılır. Tam para alışverişinin yapıldığı sırada ortaya çıkan komiser, bütün planı altüst etmekle kalmaz, Şule’nin bir anlık müdahalesi yüzünden Cengiz’i de yaralar. 

İyice kinlenen Cengiz, o haliyle Turna’yı Adapazarı’na götürmeye karar verir, ancak yolun sonlarına doğru kan kaybına dayanamaz ve bayılır. 

Yeni bölüm fragmanı merakla beklenen Anne dizisinde son bölümden kalan soru işaretlerinin en azından birkaçına yanıt arayan seyirciler, 19. Bölüm fragmanı yayınlanmayınca büyük hayal kırıklığına uğradı. 

anne yeni bölüm fragmanı