Bahar Candan Kimdir?

İşte Benim Stilim adlı yarışma programında adından sıkça söz ettiren Bahar Candan, kardeşi Nihal Candan'ın yarışmadan ayrılması sonucu yarışmacı koltuğuna oturmuş oldu. Böylece Türk halkı O'nu tanımaya başladı.

Bahar Candan yarışmadan ayrılmasına rağmen magazin haberlerinde hala üst sıralarda yer almaktadır. Gerek konuşması gerek farklı tarzıyla hemen dikkatleri çeken Bahar Candan kimdir? Bu konuya bir açıklık getirelim.

Bahar Candan Kimdir?

Küçük yaşlarından beri zekiliği ve okumaya meraklılığı ile bilenen Bahar Candan, Türkiye’de kısa zamanda öne çıkan ve zamanla Survivor’ a katılan Nihal Candan’ın kız kardeşidir. Asıl adı Gülnihal Candan olan ve daha çok Bahar adını kullanan yarışmacı 17 Şubat 1998 doğumlu ve 19 yaşındadır. Kova burcudur. Babası Hakan Candan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenimini sürdüren Bahar Candan alışveriş sevdalısı olmasıyla biliniyor. Öğrenimini bitirdikten sonra avukat olmak istediği belirten Bahar Candan, 1.65 metre boya ve 56 kiloya sahiptir. Gözleri kahverengi ve aslen Mersinlidir. Farklı tarzıyla Bahar Candan, ilk olarak jüri üyeliğini İvana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş yaptığı Tv8’deki İşte Benim Stilim adlı programda popüler oldu.

İşte Benim Sitilim’de Performansı İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Bahar Candan kimdir sorusunu açıkladıktan sonra şimdi Bahar Candan’ın yarışmadaki performansına bir göz atalım. Bahar Candan, kısa zamanda Türkiye ‘de çok sevilen yarışma programı olan İşte Benim Stilim’ de, 6. sezonda izleyicilerle buluştu. Her sezon izleyiciyi ekrana kilitleyen programda bu sezon Bahar Candan damgasını vurdu. Eğitim hayatına da devam eden Bahar Candan yarışmadaki performansı ile de iddialı bir yarışmacı olduğunu gösterdi. Bahar Candan özellikle o sezon yarışmanın eleme gecesindeki tavırları ile de dikkatleri üzerine çekti.

Eleme gecesi yarışmanın ikincisi olduğunu öğrenen Bahar Candan stüdyoyu terk etmiş ve bu hareketi herkes tarafından şaşkınlıkla izlenmişti. Ayrıca yarışma sırasında yaşadığı tatsızlıklar ile jüriyi canından bezdiren Bahar Candan, tarzı ve tavırlarıyla her zaman dikkatleri üzerinde çekmeyi başardı.

bahar candan