Beren Saat Yeni Diziye Başlıyor! İşte Dizi Hakkında Detaylar

En son Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile ekranlara gelen ve oynadığı her rol ile büyük beğeni toplayan Beren Saat yeni diziye başlıyor.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile ekranlara gelen ve oynadığı her rol ile büyük beğeni toplayan Beren Saat dizi çekecek. Ünlü oyuncunun şimdilerde İlker Kaleli ile bir film projesine adım atmaya hazırlandığı konuşuluyor. Oyuncunun bu projesine birde dizi eklendi. Şuan için konuşulan ve üzerine anlaşma sağlanan yeni Beren Saat dizisinde, ünlü oyuncu eşini kaybeden ve iki çocuğuyla yalnız kalan bir kadının hikâyesinde başrol oynayacak.

Oyunculuğunun yanı sıra dizi çekeceği haberleri ile gündeme gelen Beren Saat hangi dizi ile ekranlara gelecek? Son olarak Med Yapım ‘Anne’ dizisini televizyon izleyicisi ile buluşturdu. Senaryosunu Yuji Sakamoto’nun yazdığı ‘Mother’ dizisinden Türkiye’ye uyarlanan dizinin başrollerinde Cansu Dere ve Vahide Perçin gibi güçlü isimler oynuyor. Şimdi ise ‘Mother’ dizisinin senaristinin kaleminden çıkan ‘Woman’ dizisinin yerli versiyonu çekilecek ve bu projede Beren Saat dizileri arasında yer alacak.


 

Yeni Yayınlanacak Diziler

Yakında ekranlarda olması beklenen ‘Utanmazlar’, orijinal adı ‘Shameless’  dizisinin yerli kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Hazal Kaya’nın başrolde oynayacağı dizi ile ilgili en çok merak edilen konu ise sarhoş baba Frankie Galleger’in kim olacağı. Alkolik olması ile birlikte narsist ve bencil olan Frank’ı şuan için ‘Poyraz Karayel’ dizisi ile popülerliğini arttıran Musa Uzunlar’ın canlandıracağı konuşuluyor.

Yeni çekilen diziler arasında yer alan bir diğer proje ise, ‘İçimdeki Fırtına’ olmuştu. Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk gibi isimlerin başrolleri paylaştığı dizi için final kararı verildi. Reytinglere bakıldığında dizisinin beklentiyi karşılamadığı ve bu nedenle daha yeni başlamış olmasına rağmen final yapılacağı konuşuluyor. Star TV’nin yeni dizilerinden olan bu projesinin ticari açıdan bakıldığında dibe vurduğu konuşuluyor.

beren saat dizileri