Cesir ve Güzel'in Bu Akşamki Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'in 18. bölümünde Sühan sorularına yanıt bulabilecek mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel’de cevapsız kalan sorular teker teker cevaplanmaya başlıyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı dizide heyecan bir an olsun bitmiyor.

Geçtiğimiz bölümde annesi Fügen Hanım’ın kaybolduğunu duyan Cesur, annesini bulmak için elinden geleni yaparken bir anda kendisini polislerle birlikte başka bir ihbarın peşinde koşarken bulur. Ancak Cesur’a yapılan asıl sürpriz bu değildir.

İhbarın peşinden polislerle beraber giden Cesur, olay mahalline girdiğinde annesinin ölümle kıvranan bedeni ve annesinin içinden düştüğü kasanın başındaki Tahsin Korludağ ile karşılaşır. Babasının katilini annesinin ölümüyle suçlayan Cesur bir süre kasabadan uzaklaşır. Döndüğündeyse artık başka planları vardır.

Kasabaya döndüğü gibi bundan yıllar önce Tahsin Korludağ tarafından haksızlığa uğrayıp hapse girdiğini iddia eden Rıza’yı ziyarete giden Cesur, Rıza’nın da piyon olduğuna inanır ve Tahsin Korludağ’ın cezasını kendisi kesmeye karar verir.

Beklenen Tahsin Korludağ davasında tanık olarak dinlenen Şirin ve Mihriban’ın çabalarına rağmen suçun işlenişini görmediğini yalnızca olay mahallinde Tahsin Korludağ’ı gördüğünü söyleyen Cesur’un ifadesi sonrası Tahsin Korludağ, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Korludağ’ın serbest kaldığını duyan Rıza’ysa Cesur’un neler yapabileceği hakkında merak içindedir.

Mahkeme sonrası kasabadaki panayıra katılan Tahsin Korludağ’ı kaçıran Cesur, babasının öldürüldüğü uçurumun kenarına babasının katili olarak addettiği Tahsin Korludağ ile gelir.

Beklenmeyen Gelişmeler

Cesur, Tahsin Korludağ’ı uçurumdan atmadan önce ormandan edilen ateş, tüm dengeleri alt üst eder. Bu tuzağı kimin kurduğu sorusu cevaplanmaya çalışılırken Cesur ve Sühan bir nebze olsa yakınlaşmıştır ve artık Sühan da sorularının cevaplarını almak için Cesur ile beraber Tahsin Korludağ’ın karşısındadır.

Asıl merak edilen sorulardan biriyse Korludağ’ın hapisten çıktığı haberini alan Rıza’nın telefonda kiminle konuştuğudur.

Tüm bu soruların cevapları için Cesur ve Güzel her Perşembe olduğu gibi saat 20.00’de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

cesur ve güzel