Cesur ve Güzel Yeni Bölümünde Cesur ve Sühan'ın Arası Açılıyor!

Cesur'un annesinin şok etkisi yaratan trajik ölümü sonucu Tahsin Korludağ gözaltına alınır. Cesur annesinin ölümünün acısını yaşarken bu yangından Sühan da nasibini alacaktır.

Cesur annesinin şoke eden trajik ölümüyle yastadır. Bunun üzerine Tahsin Korludağ ise olay yerinde hemen gözaltına alınır. Fakat Cesur bu dayanılmaz acı ile alev alev yanmaktadır ve bu yangından Sühan da nasibini alır. Sühan, Cesur tarafından terk edilir…

Başrollerini Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı 'ün 'Cesur ve Güzel'  dizisi 17. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin 17. Bölümünde gerçekleşen olaylar Cesur ile Sühan’ın arasını açıyor.

Cesur annesinin şoke eden trajik ölümüyle yastadır. Bunun üzerine Tahsin Korludağ ise olay yerinde hemen gözaltına alınır. Fakat Cesur bu dayanılmaz acı ile alev alev yanmaktadır ve bu yangından Sühan da nasibini alır. Sühan Cesur tarafından terk edilir.

Terk edilen Sühan Cesur'un yokluğunda, yaşanan bu acı olayın sırrını çözmek için çalışmaya başlar, bulunan her kanıt ise olayı daha da karışık bir şekle sokmaktadır.

Tahsin Korludağ masumiyetini ispatlayabilecek mi?

Tahsin Korludağ her ne kadar bu cinayeti işlemediğinde ısrarcı davransa da masumiyetini bir türlü kanıtlayamaz. Bu nedenle bir sonraki duruşmaya kadar hapiste kalması gerekecektir.

Cinayet ile ilgili duruşma yaklaşırken haftalardır ortadan kaybolan Cesur, Korludağ için geri döner.

Eski soruları halen sorsa bile artık bambaşka birisidir ve aradığı yanıtları almaya bir adım daha yaklaşmıştır.

Sühan ile Cesur karşılaştıklarında Cesur aşkı ve vicdanı arasında yine zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

cesur ve güzel dizisi