Emma Watson'ın Şok Fotoğrafları İnternete Sızdı !

Herkesin Harry Potter'dan tanıdığı güzel oyuncu Emma Watson da hack kurbanı oldu. Ünlü oyuncunun özel fotoğrafları internete sızdırıldı.

Birçok ünlü camiası son zamanlarda maalesef bu fotoğraf çalınma işi ile meşgul oluyor. Bazı bilgisayar kullanıcıları tarafından dünyaca ünlü isimlerin gmail veya diğer sosyal medya hesaplarındaki kendilerine ait özel fotoğraflar bulunup, internete sızdırılıyor. Birçok ünlü ismin mustarip olduğu bu durum maalesef tam olarak engellenmiş değil. Yakalanan kişilerin mahkemeye verilmesi veya da para cezası almaları onlar için yeterince caydırıcı bir özellik taşımıyor. Bu tuzağa son olarak yakalanan isim ise dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson. Güzel oyuncu kısa bir süre önce kişisel fotoğraflarının çalındığını ve internet ortamında paylaşıldığını öğrendi. Ünlü oyuncu hemen yasal işlem başlattı.

Hepimizin Harry Potter serisinde Hermione Granger karakteriyle tanıdığımız ünlü oyuncu Emma Watson çok küçük yaşta ünlü camiasına girmeyi başarmıştır. Sergilediği ilk Hermione karakteriyle göz dolduran ünlü oyuncu şöhret kapılarını kendisine sonuna kadar açmayı başarmıştır. Kısa bir zaman önce güzel oyuncu kendi kişisel fotoğraflarının internette paylaşıldığını öğrendi. Hemen yasal işlem başlatan güzel oyuncu da bu dertten mustarip olanlar listesine girdi. Yapılan açıklamalarda güzel oyuncunun çıplak fotoğraflarının olduğu söylendi. Fakat güzel oyuncu tüm bu söylenenleri yalanladı. Avukatının yaptığı açıklamada sızdırılan daha doğrusu çalınan fotoğrafların ünlü oyuncunun yıllar önce yaptığı bir kıyafet çekimlerine ait olduğu belirtildi. Ünlü oyuncunun avukatı fotoğrafların tamamen çıplak olmadığını da ekledi.

Bu dertten mustarip olan diğer ünlüler arasına katılan Emma Watson fotoğrafların Reddit ve 4chan forumlarında sızdırıldığını söyledi. Bu foruma sızan fotoğrafların çıplak ve cinsel içerikli olduğu söylendi. Fakat güzel oyuncunun Telegraph’a yaptığı açıklamada fotoğrafların hiçbirinin çıplak olmadığını be herhangi bir cinsel içerik içermediğini ifade etti. Bu olay daha önce Kristen Stewart, Kate Upton gibi birçok ünlünün de başına gelmişti.

emma watson