Emrah Karadumanın Sağlık Durumu Nasıl?

Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan Emrah Karaduman'ın sağlık durumu nasıl?

10 Mart ta Eskişehir’de şoförüyle birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisi devam ediyor.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Emrah Karaduman’a bıçaklı saldırı şöyle gelişti: Olay günü saat 23:10 da Hoşnudiye Mahallesindeki gece kulübünün yanındaki otelin önüne gelen şüpheli Enis D. (33) sustalı diye nitelendirilen bıçakla Emrah Karaduman’ı karnından bıçaklamış, olaya müdahale etmek isteyen şoförü Volkan Karaca’yı da sol kolundan yaralayıp kaçmıştır. Ekipler tarafından kısa sürede yakalanan şüpheli alınan ifadesinde Aleyna Tilki adlı sanatçıya ilgi duyduğunu, menajeri olan Karaduman’ın bir eğlence merkezinde DJ’ lik yapmaya geleceğini öğrenince kaldığı otelin önünde beklediğini ve saldırdığını, bunu Aleyna Tilki’nin sevgilisi olduğunu düşünerek kıskançlıkla yaptığını beyan etmiştir.

Emrah Karaduman’ın Eskişehir’de uğradığı saldırının şüphelisi Enis D. çıkarıldığı mahkeme tarafından yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

ESOGÜ Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Erkasap, karın altı ve karaciğerinden bıçaklanmış olarak hastaneye getirilen Emrah Karaduman’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini, ameliyat sonrası yoğun bakıma alındığını, tedaviye olumlu yanıt verdiğini belirtiyor.

Kolundan yaralanan şoförü Volkan Karaca’ nın da durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Aleyna Tilki olayı öğrendikten sonra Emrah Karaduman ve Volkan Karaca’yı hastanede ziyaret etti.

emrah karaduman