Esra Erol'da Bahar ve Mehmet Barıştı Mı?

Sevilen izdivaç programı Esra Erol'da Evlen Benimle'de arasında soğuk rüzgarlar esen Bahar ile Mehmet barıştı mı? Mehmet'in Bahar'a gönderdiği notta ne yazıyor?

ATV ekranlarının sevilen ve izlenen izdivaç programı Esra Erol'da Bahar ile Mehmet arasında yeniden barışma sinyalleri görünmeye başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel olarak hazırlanan programda Şanlıurfalı Mehmet’ ten Bahar için ilginç bir mesaj geldi. Bu mesaj ile birlikte Bahar ve Mehmet’ in barışacağı dedikodusu yeniden gündeme gelmeye başladı.

Mehmet'ten Bahar’a canlı yayında Kadınlar Günü içinde gelen mesaj sonrasında ise çift arasında yeniden barışma sinyalleri belirmeye başladı. Esra Erol’da Evlen Benimle adlı izdivaç programının en sevilen diğerlerinden biri olan Bahar ile Mehmet sürekli ayrılıp barışmaları ile gündeme geliyordu. Beraber Şanlıurfa’ ya giden çift burada romantik dakikalar  geçirmişti.  Bahar ‘ı deveye bindiren Mehmet Bahar için pek çok kez sevgisini dile getirmişti. Çift birlikte uzun bir süre geçirmiş nisan ve evlilik yolunda epey bir yol kat etmişti. Fakat daha sonra farklı nedenlerden dolayı Bahar ve Mehmet arasında ayrılık rüzgarları esmişti.

Canlı yayında Mehmet Bahar için Kadınlar Gününe özel bir mesaj yolladı. Sosyete güzeli kadınlar günün kutlu olsun. Hep boynunu dik tut. Hep mutlu ol. Gülmek sana çok yakışıyor.” Sözlerinin yer aldığı mesaj herkes tarafından beğeni ile karşılandı. Ayrıca mesaja Bahar da oldukça mutlu oldu.  Bu mesaj ile Bahar ve Mehmet'in yeniden barışması gündeme geldi.

bahar ve mehmet barıştı mı