"Evlilik Programları Kurmaca !"

Skandallarla anılan izdivaç programları hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İşte detaylar.

Gün geçmiyor ki evlilik programları ile ilgili bir şikayet haberi daha çıkmasın. Bu defaki şikayet konusu ise Esra Erol’ un sunuculuk yaptığı evlilik programındaki gelin adayından geldi.

Gelin Adayı Ayrılınca Açıkladı

Esra Erol’ un sunduğu izdivaç programında gelin adaylığından ayrılmış olan bir kişi sosyal medya hesaplarından evlilik programları kurmaca diye yayın yaptı.

Ahmet İle Aşk Yaşamadım

Gelin adayı Ayça’ nın açıklamaları Instegram’ da canlı yayın olarak verildi. Ayça bu yayında şunları söyledi; “ Bizlere programdan önce bir sözleşmeye imza attırılıyor. Biz o programa çıktığımız her gün para alıyoruz. Damat adayı Ahmet ile ben bir aşk yaşamadım. Bana takmış olduğu yüzük bile kurmaca. O yüzük bana annemin Umre’ den getirdiği yüzük . Biz Ahmet ile yemee bile çıkmadık. Programdaki her şey kurmaca. Herkesin oynadığı oyunu Esra Erol yönetiyor” dedi.

Perde Arkası

Programın perde arkasında da ortaya attığı çarpıcı iddialar var gelin adayı Ayça’ nın. Takipçiler Caner-Berke aşkını sorduklarında Ayça sinirlenerek Caner ve Berke’nin aşkının da kurmaca olduğunu Caner’ in locada herkesten çok kazandığını ve evlilik programlarının kurmaca olduğunu tekrarladı.

Daha Önce De Biliniyordu

Daha önce de Lütfi Kaan Özdemir ve Serpil Örümcer’ in de bu konuda yaptığı açıklamalar vardı.  Serpil Örümcer bir evlilik programından 2 bin lira para teklif edilerek gelin adayı olmasını istediklerini Söylemezsem Olmaz isimli programda söylemişti. Lütfi ,Kaan Özdemir’ de bu programlarda cast oyuncularının da işe alındığından bahsetmişti.

evlenme programları kurmaca mı