Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Nişanlandı! İşte Nişanın Tüm Detayları

Uzun süredir birlikteliklerini devam ettiren ve sevenleri tarafından çok yakıştırılan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti Almanya'da aile arası bir törenle nişanlandı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Almanya'da nişan yaptı.

Burak Özçivit, sevgilisi Fahriye Evcen’i ailesinden istemek amacıyla Almanya’ya gitti. Ünlü Çift, aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişan yüzüklerini taktılar.

Ünlü ve sevilen oyuncular Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evlilik yolundaki ilk adımı attılar. Özçivit, geçen aralık ayında kendisinin doğum gününü kutladıkları mekanda sevgilisi Evcen’in önünde diz çökerek evlenme teklif etmişti. Teklifini kabul eden Evcen’i ailesinden istedi. Almanya’nın Solingen şehrinde Kız isteme merasimi gerçekleşti.



Setlerden Özel İzin

Almanya’ya gidebilmek için Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, rol aldıkları “Kara Sevda” ve “Ölene Kadar” dizilerinin setlerinden izin aldı. Nişan yapacakları haberini şimdilik saklı tutmak isteyen ünlü çift, durumu çalıştıkları set ekiplerine de açıklamadılar ve ‘özel nedenler’ diyerek izin istediler.
Sonrasında İkili, Evcen’in ailesinin bulunduğu Solingen şehrine uçtu. Akşamına Özçivit, Evcen’i ailesinden istedi. Almış olduğu olumlu yanıt ile birlikte sevgilisinin parmağına özel nişan yüzüğünü taktı. Yeni nişanlılar, dizileri tatile girdiğinde yani haziran ayının sonuna doğru evlenmeyi planlıyor. 

Fahriye Evcen De Olsan Demek Ki Takıyorlar Çeyreği

Ünlü çiftin sade bir törenle gerçekleştirilen bu nişan fotoğraflarına ise hayranlarından yüzlerce yorum geldi. En ilginç yorum ise  " Fahriye Evcen de olsan demek ki takıyorlar çeyreği " oldu.

fahriye evcen burak özçivit nişan