Fulin: "Emrah Karaduman'ı Ziyarete Gidemedim Çünkü..."

Geçen hafta Aleyna Tilki'nin takıntılı bir fanı tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman'ı ziyaret için hastaneye gidemeyen eski sevgilisi instagram hesabından üzüntüsünü dile getirdi.

2016 yılında Emrah Karaduman ile ‘Cevapsız Çınlama’ adlı başarılı çalışmaya imza atan Aleyna Tilki bir süredir gerek şarkıları gerekse özel hayatları ile gündemdelerdi. Klipte sergilediği dans performansı ve giydiği göbek dekolteli kıyafeti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aleyna Tilki hakkında magazin dünyasında yazılan her haber ülke gündemine bomba gibi düştü. 16 yaşında olduğu öğrenilen Aleyna Tilki bu konuda da birçok destek ve eleştiriye maruz kaldı. Bazı sanatçı kişiler tarafından daha çocuk yaşta olmasına rağmen sergilediği büyük tavırlar ve fazla açık sahne kıyafetleri yüzünden eleştiri yağmuruna tutuldu. Ailesine ceza uygulanmasını isteyenler bile oldu. Bunların yanında yaşı 16 olmasına rağmen sesi ve güzelliği ile herkesi etkilemeyi başaran Aleyna Tilki’yi destekleyenlerde oldukça fazla. Bu kişiler Aleyna’nın büyük bir yetenek olduğunu ve eleştiren kişilerin sadece genç yeteneğin yoluna taş koymak isteyen kişiler olduğunu savunuyorlar.

Son olarak gündemde aşk dedikoduları ile yer alan Aleyna Tilki, magazin gündemine bomba gibi düşmeyi başardı. Beraber çalıştığı Emrah Karaduman ile aşk dedikoduları yayılan güzel şarkıcı ilk başta bu dedikoduları yalanladı. Fakat daha sonra ikili arasında yaşanan aşk gün yüzüne çıkmaya başladı. Her konuda olduğu gibi bu konuda da aralarındaki yaş farkından dolayı birçok ünlü isim hem Aleyna Tilki’yi hem de Emrah Karaduman’ı çok sert eleştirdi. Gündeme asıl etki eden olay ise Aleyna Tilki için Emrah Karaduman’ın uzun süredir ilişki yaşadığı Fulin’i terk etmesi haberi oldu.

Geçtiğimiz hafta Aleyna Tilki’nin takıntılı bir fanı tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman hastaneye kaldırıldı. Hastaneye gidemeyen eski sevgilisi instagram hesabından üzüntüsünü dile getirdi. Habercilerin neden gitmediniz sorusuna güzel şarkıcı, Aleyna Tilki orada olduğu için gidemediğini, bu kararın en doğru karar olduğunu söyledi.

emrah karaduman aleyna tilki