İçerde 25. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı Mı?

İçerde dizisi Pazartesi günü 24. bölümü ile sevilenleri ile buluştu. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV’nin en sevilen dizilerinden olan İçerde’nin bol soru işaretleri ve büyük bir heyecanla biten 23. Bölümünün ardından beklenen 24. Bölümü seyircilerle buluştu.

24. Bölümde Neler Oldu?

Handan’ın ölüm emrini verdiği ve özellikle Sarp’ın bu işi halletmesini istediği Tahsin meselesine Sarp, kendince bir çözüm bulur.

Mert’in muhbir olduğuna kesin gözüyle bakan Sarp ve Yusuf’un planları, Celal Baba ve özellikle Mert’in planlarının altından kalkamaz. Yakalandığı son anda dahi planlarını yapmayı başaran Mert, Sarp hariç herkesi ikna etmişe benziyor. Mert’in planının bir parçası olan Handan’ın mallarına polis tarafından el konması, Sarp ve Celal Baba’nın Handan için yaptıkları planı devreye sokar.

Mallarına polis tarafından el konunca Celal Baba’yı çektiği videoyla tehdit eden Handan, Tahsin sürpriziyle karşılaşır. Bu sürprizin ardından olaya Kudret el atar ve Tahsin’i kaçırır.

Asıl olaylar Kudret’in Celal Baba’nın mekanına gelmesiyle başlar. Handan ve patronundan bir adım önde olduğunu sanan Celal, beklenmeyen olay örgüsünün içinde bulur kendisini. Tahsin’i öldüren Kudret, cesedi daha önce Celal ve Sarp’ın videolarını çektiği yere, onların açtığı mezara gömer. Cesedi çıkarmaya giden Sarp, mezarın olduğu yerde polislerle karşılaşır.

Yeni Bölüm Fragman

Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmasa da her hafta olduğu gibi, İçerde’nin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Güvenleri tekrar kazanan Mert, Sarp’ı cinayet suçundan tutuklar.

içerde yeni bölüm