İçimdeki Fırtına 5. Bölümünde Bu Akşam Neler Olacak?

Star Tv'nin başrollerinde Merve Boluğur, Yusuf Çim ve Gizem Karaca gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizisi İçimdeki Fırtına, heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor.

İçimdeki Fırtına yayınlanan 5. Bölüm fragmanı ile beraber izleyicilere fırtına gibi estiğinin sinyalini verdi. Yeni bölümü cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizi yine nefesleri kesecek.

Star TV’nin ilgi ile izlenen dizisi İçimdeki Fırtına tüm hızıyla devam ediyor. Senaryosunu İpek Kadılar, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı dizide başrolleri Merve Boluğur, Gizem Karaca, Yusuf Çim, Burak Yamantürk, Hatice Aslan, Levent Can, Mehmet Özgür ve Tarık Pabuççuoğlu paylaşmakta.

Yeni Bölümde Neler Oluyor?

Kerem’in doğum gününde Tarık’ın eve gelmesi herkeste şok etkisi yaratır. Fırat, Tarık’ı Elif ve Kerem’den uzaklaştırmak için türlü hain planların içine girmeye başlamıştır. Bu arada babasının saldırıya uğradığı haberini alan Elif anında hastaneye doğru yola çıkar. Hastanede ölüm kalım savaşı vermekte olan Elif’in babası Galip’i hastanede hiç tahmin ettiği bir kişi daha ziyaret edecektir.

Fırat da bu arada saldırıyı yapan kişinin kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Aynı zamanda Tarık’ta onu rahat bırakmaz. Bu arada saldırı ile ilgili sorgulama yapmak için gelen polislere Galip’in verdiği isin en çok Elif’i şaşırtacaktır. Elif’e bu zor zamanlarda en çok hiç tahmin etmediği geçmişinden tanıdığı bir kişi destek olacaktır.

Bu arada Emre ise Elif'e karşı beslediği duygulara daha fazla gem vurmamaya karar verir ve annesinin ve Ezgi’nin tüm karşı çıkmalarına rağmen Elif ile konuşmaya karar verir.

içimdeki fırtına