İşte Ekranların Yeni Dizisi Söz'ün Oyuncu Kadrosu!

Ekranların yeni dizisi Söz'ün konusu ve oyunucu kadrosu hakkında her şey haberimizde.

Yeni Dizi Söz’ün Konusu

Yeni dizi söz Doğu bölgelerinde yer alan hendek operasyonlarını konu edinerek, ilk yayımı ile dikkatleri kendine çevirdi. Dizide bordo bereleri kahramanların anlatımı olmaktadır. Star TV kanalın da yayımlanacak olan “Söz” sloganı ile dikkatleri çekti. “ Söz” genç oyuncu kadrosundan oluşmaktadır. İlk fragman yayını ile dikkatleri üzerine toplayan yeni dizi “Söz” de Tolga Sartıtaş ‘ın  da rol aldığını öğrenen hayranları büyük heyacan ile ekranlarda sabırsızlıkla görmek istediklerini sosyal medya hesaplarından belirttiler. Dizinin henüz set çalışmalarını devam ettiğini öğrendik. Çekimleri devam etmekte bulunan “Söz” dizisinin senaryosu Ethem Özışk yazaması ile Yağız Akay tarafından da üstlenildiği açıklandı. Star TV de yayınlanacak olan dizi çok yakında başlıyor.

Yeni Dizi Söz'ün Oyuncu Kadrosun Da Kimler Bulunuyor?

26 yaşında İstanbul doğumlu olan ( Tolga Sarıtaş) bir çok diziler deki rolünden sonra tekrar karşımıza çıkacaktır. ( Üst Teğmen Yavuz) karakterini canlandıracaktır. Yakışıklı oyuncu mavi gözlü olmakla en çok sevilen dizisi olan “Güneşin Kızları” nda rekor kırmıştır. En çok Ali karakterinde sevilmiştir.

(AVATAR) Atakan Arslan 28 yaşında Sivas doğumlu dur. İlk olarak 2016 yılında Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor programında öne çıkmıştır.

22 yaşında olan Aybüke Pusat (Doktor Hande) karakterinde bulunacaktır. Medcezir dizisinde Elif karakterinde hayat vermiştir.

Görkem Sevindik: 31 yaşında Adana doğumludur. Kurtlar Vadi Pusu filminde pusat karaketeri ile tanınmıştır.

33 yaşında İstanbul doğumlu olan yetenekli oyuncu Burak Sevinç, Kurtlar Vadisi Pusu filminde başrol oyuncusu Polat Alemdar’ ın korumacılığını yapmıştır.

Eren Vurdem: 29 yaşında Konya doğumlu olan yetenekli oyuncu, Şevkat Tepe, Arka Sokaklar ve son olarak İnadına Aşk ile ekranlara sunulan bu diziler de rol almıştır.

söz oyuncu kadrosu