İşte Yeni Dizilerin Gelinleri !

2017 yılında son olarak yayınlanan dizilere baktığımızda hepsinin yeni gelin temalı olduğunu fark edersiniz. Peki, bu gelinleri kimler canlandırıyor?

2017 yılında son olarak yayınlanan dizilere baktığımızda hepsinin yeni gelin temalı olduğunu fark edersiniz. Peki, nedir bu gelin merakı? Genel olarak Türk dizilerinin vazgeçilmez bir algısı vardır. O da şudur ki; zengin oğlan fakir kız. Bu çizgisini bozmayan Türk dizileri buna bir de gelin teması eklemiş durumda. Kıyasıya yarış içinde olan kanallara ve dizilere baktığımız zaman hepsinde zengin oğlan fakir kız ve yeni gelin temalarını görmekteyiz. Amacını tam olarak bilinmese de Türk halkının bu dramı sevdiği aşikâr. Peki, yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen bu gelinler kimler ve hangi dizilerde hangi karakter olarak rol alıyorlar?

İstanbullu Gelin

STAR TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan İstanbullu Gelin, Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini üstlendiği bir aşk dizisidir. Dizide zengin, konak sahibi bir iş adamı olan Faruk ve ailesiz, parasız zar zor yaşayan Süreyya’nın aşkı anlatılır. Kısaca özetlemek gerekirse Faruk Ve Süreyya arasında ilk görüşmelerinde büyük bir aşk başlar. Daha sonra Süreyya’nın peşini bırakmayan Faruk onu aşkına ikna eder ve evlenmeye karar verirler. Boran ailesine gelin gidecek olan Süreyya çok heyecanlıdır fakat Faruk’un annesi Süreyya’yı asla istemez. Süreyya ise bu süreçte Faruk ve annesi arasında kalmaktan korkar.

Yeni Gelin

SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yeni Gelin dizisi de benzer içeriğe sahip. İspanyol bir ailenin kızı olan Jessica May, Hazar Ağa ile evlenip Bozok Aşiretinin yeni gelini olur. Annesinin karşı çıkmasına rağmen dinlemez. Süreyya gibi onu da çok zor günler beklemektedir.

Çoban Yıldızı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan diğer bir gelin temalı dizi ise Çoban Yıldızr. Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci’nin üstlendiği dizide Selin Şekerci yine kaçak bir gelini canlandırıyor.

2017 dizileri