Kısmetse Olur Aycan Varış Eve Dönüyor!

Onur'un doğum günü sürprizi için Kısmetse Olur Evi'en gelen Aycan, Onur'dan beklediği karşılamayı göremeyince neler yaşandı?

Kanal D’nin sevilen yarışma programı Kısmetse Olur’un bu haftaki konusu, geçtiğimiz günlerde Kısmetse Olur Evi’ne gelen Adnan’ın babasının Yağmur’un sözleri üzerine söylediği kelimeler oldu.

Kısmetse Olur Evi’ne giren Adnan’ın babasının Yağmur’un üzerine basa basa kurduğu “Didem sizin gelininiz olacak biz değil” cümlesine cevap olarak “nereden biliyorsun belli olmaz” cümlesi Kısmetse Olur Evi’ni alt üst etti.

Şu an tek ilişki olarak gözüken Didem ve Adnan ilişkisinin dışında, daha önce elenip yeni gelen gelin adaylarıyla beraber yeni ilişkiler de yeşermeye başladı. İlişki sinyallerinin ilki Melis ve Kemal’den gelirken Rabia da İlkay’dan hoşlandığını itiraf etti. Ancak kırmızı odada bir araya gelen Melis ve Kemal arasında gerginlik yaşandı. Kemal’in “duygusal anlamda seni kırmak istemem ve duygusal anlamda seninle oynuyorum sanma” laflarına sinirlenen Melis, tartışmayı kırmızı odada bırakmadı ve Damatlar Evi’nde de tartışma devam etti. Sonrasında kendisini anlatan Kemal ile Melis arasında buzlar çözüldü.

Onur Tartışması

Onur için tartışma yaşayan Farima ve Yağmur, konu hakkında oturup konuşsalar da anlaşmaya varamadılar. Farima, Yağmur’a, senin duyguların benden daha yoğun dese de ikili arasında gözyaşlarıyla son bulduğu sanılan bir tartışma yaşandı. Yaşadığı tartışmanın ardından kırmızı odaya çağrılan Yağmur, karşısında Onur’u görmeyi umarken yeni damat adayı Şehmus’u görünce yine hayal kırıklığına uğradı.

Seda Hanım’ın eve gelmesiyle tekrar alevlenen Onur konusunda sorulan sorular ışığında Yağmur’un “Farima’nın ablası benimle konuştu kardeşime sahip çık” dedi sözleri sonrası sinirlenen Farima, ağlayarak evi terk etti.

Gelinler Evi’ndeki konuşmaların üzerine söz alan Onur, eğer hoşlandığınız biri varsa o evde değil gelip bu evde hoşlandığınız kişiyle konuşun diyerek çıkıştı.

Aycan’dan Büyük Sürpriz

Onur’un doğum günü sürprizi için Kısmetse Olur Evi’en gelen Aycan, Onur’dan beklediği karşılamayı göremeyince neler yaşandı?

kısmetse olur aycan