Kısmetse Olur Evi Fena Karışacak! Melis ve Rabia Geri Dönüyor!

Kanal D'nin en çok izlenen programlarından olan Kısmetse Olur bugünkü bölümde yeni olaylara sahne olacak. Melis ve Rabia'nın eve dönüşü ile tüm dengeler alt üst olacak.

Kanal D'nin çok izlenen programı olan Kısmetse Olur bugünkü bölümde yeni olaylara sahne olacak. Birçok şok edici olayın yaşanacağı programı seyirci merakla bekliyor.

Haftanın finali olacak gecede şok edici anlar yaşanacak. Yaşanan gergin anlar yüzünden Adnan fenalık geçiriyor. Bu duruma kayıtsız kalmayan Didem ağlamaya başlıyor. Ardından ise Gamze ve Onur arasında tartışma yaşanıyor. Yaşanan tartışmada gergin dakikalar yaşanıyor. Final gecesinin şaşırtan olayı ise Melis ve Rabia’nın eve geri dönüşü oluyor. Melis geçen yılın en çok konuşulan ismi olmuştu. Eve döndüğü andan itibaren yine tartışmalara sebep oldu. Geçen yıl mutluluk yaşamayan evde Erdem’le bir birliktelik yaşamıştı. Hatta Erdem’in annesinin sözleri,  “Sen bizim hayatımızda bir satırdın yazıldı bitti. Özgürsün istediğini yapabilirsin. Gördüklerim benim için kafidir. Senin yolun açık olsun. Erdem şimdi başka bir ilişkiye başladı Cansel ile yemek yediler. Aklın yolu bir gibi. Cansel'in naifliği ortada umarım her şey yolunda gider. Ben Cansel'i zaten beğenmiştim." İçin büyük tepki göstermişti. Feride Dalfidan, "O keslerle sen kendini kestin bitirdin! Başkalarını kıra kıra kendi kırıklarını tamir edemezsin. Bu sana söyleyebileceğim en net şeydir. Burada 6 delikanlı var onların da anneleri izliyor seni. Hiç bir anne gördüklerine katlanamaz." Durumu ifade etti. Bu tartışmalar sonucu ilişki son bulmuştu.

kısmetse olur haftanın finali