Kısmetse Olur Evi'nde Şok Kavga! Melis Çıldırdı!

Kısmetse Olur Evi'ne geri dönen Melis ayağının tozuyla Didem ile kavgaya tutuştu. İşte detaylar.

Kanal D’nin sevilen yarışma programı Kısmetse Olur, evden ayrılan gelin ve damat adaylarının yerine yeni gelen adaylarla kaldığı yerden devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda seyirciler, sağlık problemleri nedeniyle evden ayrılan Aycan’ın eve geri dönemeyeceğinin açıklanmasının ardından Kısmetse Olur Evi’nde ilişkisinin olduğu Onur ve yakın arkadaşı Didem’in, Aycan’ın eşyalarını toplarken yaşadıkları duygusal anlara şahit olmuştu. Yine aynı dönemlerde evin kurallarına uymadığı için daha önce ikinci şansla eve dönen Gökhan’ın diskalifiyesinin ardından ilişki yaşadığı Sibel de Kısmetse Olur Evi’nden ayrılmıştı.

Kısmetse Olur Evi’nin eski adaylarından olup eve tekrar giren Rabia, Melis ve Gamze’den, Gamze’nin, Didem’in ağlamasıyla ilgili yaptığı yorumlar evde tartışmaya sebep oldu.


 

Didem’le baş başa kalıp Didem’e senin Adnan’dan hoşlandığını hatta onunla evlenebileceğini bile düşünmüyorum diyen Melis ve Didem arasında çok büyük bir tartışma yaşandı.

Kısmetse Olur Evi’nden evlenerek çıkacaklarını söyleyen Didem’e karşı “eğer evlenirseniz halay başı” ben olacağım şeklinde konuşan Melis, Didem’in “eğer arkadaşını gerçekten sevsen mutluluğuyla mutlu olursun” sözüne sinirlenince tansiyon yükseldi. Melis ve Didem’in kavgasından sonra gelinler evine gelen Adnan önce Didem ardından Melis’le konuştu.

Didem ve Melis’in tartışmalarının alevi henüz sönmeden yayınlanan fragmanda Gelinler Evi’ne gelen Adnan’ın babasının sözleri Didem’i epey yaralayacağa ve eve tekrar giren eski adayları sevindireceğe benziyor. Bakalım bu yaşananlardan Kısmetse Olur Evi’nin şu anki tek aşkı Didem ve Adnan nasıl etkilenecek

kısmetse olur melis