Mabel Matiz'den Hayranına Şaşırtan Cevap!

Mabel Matiz Konya'ya gittiği sırada kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen bor takipçisini kırmadı ve onunla fotoğraf çektirdi.  Fakat iyi niyetli bir şekilde çekilen bu fotoğraf daha sonra Mabet Matiz' i üzecek olaylara neden oldu.

Mabel Matiz Konya'ya gittiği sırada kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen bor takipçisini kırmadı ve onunla fotoğraf çektirdi.  Fakat iyi niyetli bir şekilde çekilen bu fotoğraf daha sonra Mabet Matiz’ i üzecek olaylara neden oldu.   Ünlü sanatçının hayranı fotoğrafı ‘Topsun falan ama birkaç şarkın güzel’ notuyla paylaştı.  Bu duruma üzülen ünlü sanatçı bir metin ile hayranlarına cevap verdi.

Mabel Matiz tarafından hayranlarına tokat niteliğinde cevap olan metin ise şöyle: “Merhabalar. Bugün canımı sıkan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Yukarıdaki post, dünkü Hz. Mevlana ziyaretimiz sırasında, türbe kapısı önünde, kibarca benle fotoğraf çekilmek istediğini belirten iki genç arkadaşımdan birine ait. Birlikte çekildiğimiz fotoğrafımızı bu metinle paylaşmış. Yer bildirimi ve hashtag yapmayı da ihmal etmemiş. Bir başka dinleyicimin yorumu sayesinde fark ettim."



Ünlü sanatçı yorumlarına şu şekilde devam etti Tuhaf hissettirdi. Çocukluğumdan başlayıp şimdinin youtube yorumlarımın yarısından fazlasını kaplayan bu tavır beni hiç şaşırtmadı aslına bakarsanız, alışığım her türlüsüne, sevgiye de sevgisizlik ürünü her türlü içeriğin tillahına da. Ama dün bulunduğumuz yerin özelinde düşündüğümde fazla düşüncesiz, kalpsiz ve tutarsız buldum bu hali. Sanatçı yorumlarını şu şekilde noktaladı.  İsterim dünyadaki yerinizi bulmak için daha faydalı kelimeler kullanın. İsterim ki hep bir sorunuz olsun. İsterim ki size ait olmayan ezbere bilgilerle yürümeyin.

İsterim ki sevginin karşısında diliniz de kalbiniz gibi tertemiz kalsın.

mabel matiz