'O Kelimeden Utanıyorum"!

Güzel oyuncu Tuvana Türkay kendisine ne söylenildiğinde utandığını belirtti?

Tuvana Türkay küçükken ailesi ve çevresi tarafından sürekli çirkin kız diye sevildiğini ve bu yüzden kendisine güzelsin şeklinde ifadeler kullanıldığında utandığını belirtiyor. Türkay: ‘’ Güzelsin dedikleri zaman utanıyorum.’’ Dedi.
 

Canlı Yayın Programında Kendini Anlattı

Youtube’de canlı olarak yayınlanan Hadi Be programına konuk olan Tuvana Türkay kendinden bahsetti. Annesinin ve çevresindekilerin daha önceden kendisini nazar değmesin diye çirkin kız şeklinde ifadeler ile sevdiğini söyleyen Tuvana Türkay, şimdilerde kendisine güzelsin denildiğinde utandığını söyledi. Geçmiş yıllarda kendisini sosyal medyada lanse eden ve sürekli takip eden kişiler tarafından da rahatsızlıkları olduğunu söyleyen güzel oyuncu, ev adresime kadar sürekli takip ediliyordum ve nerede olduğum kiminle görüştüğüme dair her şey yayınlanıyordu şeklinde açıklamalarda bulundu.
 

Aras Bulut İynemli İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Aras Bulut İynemli güzel oyuncu Tuvana Türkay’ın ortaokul arkadaşı. Türkay ortaokul arkadaşı ile ilgili başından geçen bir olayı da canlı yayında anlattı. O dönemlerde herkesin Aras Bulut’a mektup yazdığını söyleyen güzel oyuncu kendisinin kim bu Aras diye oyuncuyu sorduğunu söyledi. O zamanlar erkek gibi kızdım şeklinde ifadelerde bulunan Tuvana Türkay, lisede de beğenilen biri değildim şeklinde açıklamalar yaptı. Lise ve ortaokul döneminde beğenilen ve ön plana çıkan bir kız olmadığını da ifade eden Tuvana Türkay, şimdi kendisine güzelsin dendiğinde utandığını ifade etti.

tuvana türkay