Seda Tosun Şiddet Mi Görüyor?

Genç ve güzel oyuncu Seda Tosun'un şiddet gördüğüne yönelik basına yansıyan haberlerin aslı ne?

6 Nisan 1990 yılında İstanbul’da doğan genç ve güzel oyuncu ekranların yeni gözdelerinden. Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk mezunu Seda Tosun, ekranlara çıktığı ilk projesinde kendine has doğal güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. İlk olarak 2008 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasının finalistlerinden biri olmayı başarmış ve bu yarışma sayesinde adının duyulmasını sağlamıştır.

2014 yıllında yönetmen koltuğunda Koray Baliç’in oturduğu Balayı filminde başrol olarak oynayan güzel oyuncu bu proje ile sinema sektörüne adım atmıştır. Sergilediği başarılı performansı ve güzelliği ile bir anda gözleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Mahsun Kırmızıgül’ün kendi yazıp yönettiği ‘Mucize’ filmine Deli Aziz’in karısını oynayacak Mızgin karakteri araması üzerine, başarılı oyuncu sanal medya üzerinden Mahsun Kırmızıgül’e cv ve fotoğraflarını gönderdi. Yaklaşık 3 bin kişinin bulunduğu bu elemeye katılan Seda Tosun, sergilediği performans ile Mahsun Kırmızıgül’ü etkilemeyi başarmış ve rolü almıştır. Oynadığı bu film ile yıldızı daha da parlayan genç oyuncu daha sonra ATV’de yayınlanan ve her hafta ilgiyle izlenen Kertenkele dizisinde rol almış ve Gizem karakterini canlandırmıştır.

Güzel oyuncu Kertenkele dizisinin final yapmasının ardından ekranlara bir süre veda etti. Şu anda magazin haberleri ile gündemde olan Seda Tosun’un sevgilisinden şiddet görerek ayrıldığı iddia edildi. 26 yaşındaki genç oyuncu kendisinden yaşça büyük olan sevgilisi Cenk Kangöz ile son zamanlarda problem yaşamaya başladı. En son arkadaşları ile beraber yemek yiyen ünlü çift aralarında çıkan kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetinin artması üzerine sinirlenen güzel oyuncu evde bulunan camları ve içki şişelerini kırmaya başladı. İki tarafından hâkimiyetini kaybetmesi üzerine sevgilisinden dayak yiyen güzel oyuncu, cam kırıklarının ayağını kesmesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Hayranları bu haberi sosyal medyada ‘ufak bir kaza’ diye anlatan güzel oyuncu o günden sonra sevgilisiyle görüşmedi.

seda tosun