Star söz dizisi, Aytaç Şaşmaz Kimdir?

Söz ilgiyle takip ediliyor. Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Söz dizisi ile ilgili merak edilenleri aktarmaya devam ediyoruz. Dizinin öne çıkan isimlerinden olan ve Feyzullah karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz ile ilgili hazırladığımız haber sizlerle.. Başrollerinde Görkem Sevindik, Nihat Altınkaya, Tolga Sarıtaş, Atakan Arslan gibi isimlerin oynadığı askeri dizi Söz'de heyecan sürüyor.

Her bölümü merakla takip edilen dizinin oyuncularından Feyzullah karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz’ı sizler için yakından tanıdık. Dizide ana kuzusu Feyzullah karakteri ile herkesin gönlünü kazanan Aytaç Şaşmaz ile ilgili bilgiler şu şekilde;

Aytaç Şaşmaz Kimdir?

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aytaç Şaşmaz aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz’ın da kardeşidir. Oyunculuk eğitimi alan Aytaç Şaşmaz’ın ilk deneyimi ise Kötü Çocuk filmi olmuştur. Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi ile birlikte ilk dizi deneyimini yaşayan Aytaç Şaşmaz aynı zamanda bir içecek firmasının reklam filminde de rol almıştır. 77 kilo olan ve 1.80 boyunda olan Aytaç Şaşmaz 23 yaşında ve ülkemizin gelecek vaade eden oyuncuları arasında yer alıyor.

yerelhaber.tv

 

Aytaç Şaşmaz