Survivor Gönüllülerinden Tugçe Melis Demir Kimdir?

Survivor gönüllüler takımında performansı ile dikkat çeken yarışmacı Tuğçe Melis Demir kimdir?

Survivor gönüllüler takımının dikkat çeken isimlerinden Tuğçe Melis Demir bir buz hokeyi oyuncusudur. ODTÜ buz hokeyi takımında oynayan ve aynı zamanda buz hokeyi milli takımında da yer alan Tuğçe survivor adasının iddialı isimlerinden bir tanesi olarak göze çarpıyor. Tuğçe Melis Demir sporcu olmasının verdiği avantajlarla yarışmalarda başarı gösteriyor.

1994 doğumlu Ankaralı genç yarışmacı öğrenim hayatını bir süre İzmir’de sürdürmüştür. Üniversiteyi 9 Eylül Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuyan Demir, eğitimine devam ettiği sırada sportif faaliyetlere de devam etmiştir. Buz hokeyi sporunda profesyonel olan Tuğçe Melis Demir ülkemizi buz hokeyinde gururla temsil etmektedir. 1,69 boyunda ve 62 kiloya sahip olan survivor oyuncusu seyirciler tarafından da hem başarılı hem güzel yorumlarının sahibi oluyor. Özellikle denge oyunlarında başarılı olduğu gözlenen Tuğçe Melis Demir’in ada şartlarında ne kadar iletleyeceği merak konusu.

Acun Ilıcalı’nın 300 bin üzeri katılımcı arasından seçtiği gönüllüler takımında Tuğçe Melis Demir de dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Survivor adasında gün geçtikçe yarışmacıların daha çok gerildiği gözlenirken özellikle yemek ödülü yarışmaları büyük çekişmelere sahne oluyor. Ara ara kavgalara şahit olduğumuz Survivor 2017 ilgiyle ve merakla takip ediliyor. Bundan sonra adaya kimin veda edeceği kimlerin kalacağı ise büyük bir merak konusu. Ünlüler ve gönüllüler her sene olduğu gibi büyük finale kalmak için birbirleriyle yarışıyorlar.

survivor gönüllüler takımı