Survivor'un Güzel Boksörü Sabriye Şengül Kimdir?

Survivor ünlüler takımında yer alan ve sergilediği başarılı performanslar ile dikkat çeken Sabriye Şengül kimdir?

Sabriye Şengül Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alıyor. Survivor’un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sabriye Şengül’ün günlük yaşamı da merak konusu.

Sabriye Şengül Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde doğmuştur. 29 yaşındadır. Üç kız kardeşler.  Anne ve babası boşanmış. Babası tarafından geçimleri sağlanmadığı için sorunlar yaşamışlar. Maddi zorluklar ile savaş vermeye çalışan bir ailede büyüyen Sabriye ailesinin geçimini sağlamak için çalışmış. Trabzon ilinde büyümüş ve liseyi bitirmiştir. Spor hayatına ilk olarak hentbol oynayarak başlayan Sabriye sertliği nedeniyle antrenörü tarafından kicksboks yapmaya teşvik edilmiş. 2006 yılında boks yapmaya başlayan Sabriye Şengül kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Bir bayan için oldukça zor bir spor olan boks Sabriye’nin başarıdan başarıya koşmasını sağlamıştır.

Sabriye Şengül 3 Türkiye Şampiyonluğu, Uluslar arası Boks Şampiyonluğu, K1 Dünya Şampiyonluğu gibi başarılara imza atarak altın kemer sahibi olmuştur. Hayatı boyunca mücadele eden, hırslı ve çalışkan olan güzel boksör şimdi de Survivor 2017’de de kendini göstermeye çalışmaktadır. Sabriye’nin performans anlamında büyük beklentilere sahip olanları biraz hayal kırıklılığına uğratmış olsa da yarışmaya devam ediyor. Son iletişim oyununda aldığı 3 kritik sayı ile övgü almayı başaran Sabriye bu şekilde performans göstermesi destekçilerinin en büyük dileği. Yarışma başından itibaren eleme potasından çıkamayan güzel boksör Sabriye halkın desteği sayesinde yarışmada kalmaya devam ediyor.

boksör sabriye şengül