"TAMAM TAMAM" KARAMAN VERSİYONU BEĞENİLDİ

Türk asıllı Alman Rap şarkıcısı Summer Cem, (Cem Toraman)'ın  2018 yılında seslendirdiği video klibi,


“TAMAM TAMAM” KARAMAN VERSİYONU BEĞENİLDİ

Türk asıllı Alman Rap şarkıcısı Summer Cem, (Cem Toraman)’ın  2018 yılında seslendirdiği video klibi, “TMM TMM”, Türkiye ve Avrupa Müzik piyasasında kendisine şöhret yolunu açarken, bu eser halen günümüzde popüler yapısını koruma devam ediyor.

37 yaşındaki ünlü Rap’çinin bu eseri Karaman’da öğrenim gören Tarık Kartal ve Emre Keskin tarafından da bir proje ödevi halinde seslendirilerek video klip halinde çekildi.


ALMANCA PROJE ÖDEVİ YOTU TUBE’DE KLİBE DÖNÜŞTÜ

Karamanlı öğrenciler Tarık ve Emre, kendi imkan ve şartlar dahilinde “TMM TMM” adlı eseri Karaman sokaklarında seslendirdi.

Video klip çekimleri Furkan Emre Uzel’in de yönetmenlik desteği ile birlikte ses, görsel efekt ve kurgu aşamasında da arkadaşlarından destek alan gençler başarılı klip çalışmasını youtube paylaşım platformuna taşıdı. 

Projenin başarıyla sonuçlanmasında yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Tarık ve Emre;

“Bu şarkıyı asıl yapma sebebimiz almanca proje ödevi olmasıdır. Biz yaparken çok eğlendik bazen sinir katsayıları hat safhaya kadar çıkmış olsa da çok güzel bir projeye imza attığımızı düşünüyoruz. Şimdiden bizi destekleyen, destek veren herkese teşekkür ederiz.”diyerek klip için davette bulunarak iyi seyirler diledi. 

summer cem tmm tmm tarık kartal emre keskin müzik klip karaman haber