Vali Ustaoğlu'ndan Yılbaşı Ziyaretleri

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yeni yıl dolayısıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Vali Ustaoğlu, Çarşı Polis Karakolu’nu ziyaret ederek, karakolda görevli personelin yeni yılını kutladı, görevlerinde başarılar diledi.
 
Vali İsmail Ustaoğlu daha sonra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile Taksim Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek görevli personelin yeni yılını kutladılar.
Yomra ilçesindeki kontrol noktasında görevli güvenlik personelini de ziyaret eden Vali Ustaoğlu, personelin ve seyahat eden vatandaşın yeni yılını kutladı.
 
Buranın ardından Trabzon Büyükşehir belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret eden Vali Ustaoğlu, görevi başındaki itfaiye teşkilatıyla sohbet edip, yeni yılını kutladı.
 
Yılbaşı gecesi çalışan esnafları da ziyaret eden Vali Ustaoğlu, kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek, yeni yılını kutladı.
 
Vali İsmail Ustaoğlu daha sonra eşi Şenay Ustaoğlu ile Çamlık huzurevi sakinlerini, sevgi evlerinde kalan çocukları ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gelen 2019 yılının ilk bebekleri olan Poyraz ve bebekleri ziyaret etti