Çam, Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına adaylığını açıkladı

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, 12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığına ve yönetimine aday olduklarını açıkladı.Düzenlediği basın...

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, 12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığına ve yönetimine aday olduklarını açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında konuyu ilişkin açıklamalarda bulunan Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çam, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanlığına üyelerden gelen şikayetler üzerine talip olduklarını anlatan Çam, esnafa kullandırılan kredilerin daha yüksek ve daha kolay bir şekilde yapabilmek için aday olduğunu anlattı. Çam yaptığı konuşmada, "Bizim üyelerimizden tek beklentimiz 12 yıldır şoförler odası bakanlığını yönetimimizle birlikte devam ettiriyoruz. Allah’ın izniyle bugüne kadar odamızı bir ileriyle getirebilmek için elimizden gelini yaptık. Allah bize esnaf sanatkar kredi kefalet kooperatifini yönetmeyi nasip ettiği taktirde şoförler odasında yapmış olduğumuz istişareleri ve başarının daha fazlasını yapmak için gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.