Karaduman, "Halkın ilgisinden memnunuz"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman referandum gezilerine ev ve kahve toplantıları devam ediyor.AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve merkez ilçe teşkilatı ile birlikte 16 Nisan yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi...

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman referandum gezilerine ev ve kahve toplantıları devam ediyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve merkez ilçe teşkilatı ile birlikte 16 Nisan yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylaması için ev ve kahve toplarına devam ediyor. 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için kapı kapı gezerek maddeler hakkında açıklamalarda bulunmak ve bilgi vermek için vatandaşlarla bir araya geldi.

Ev ve kahve toplantılarını hakkında bilgiler veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, toplantılarda halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade etti. Yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiren Karaduman, “Kahve toplantısı ile vatandaşlarımızla birlikte olduk, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattık. Daha güçlü bir Türkiye’nin için 16 Nisan halk oylamasında “EVET” diyerek, hızlı karar alan bilen, hızlı icraat ve reform yapabilen, etkin bir yönetim modeli oluşturarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılayan, gelişmelere ayak uyduran bir işleyişin olacağını, devletin gerçek sahibinin millet olacağını, çift başlılığın ortadan kaldırılacağını, siyasette daha sorumlu, daha akılcı, daha uyumlu bir anlayış hakim olacağını vatandaşlarımızla paylaştık. Biz halkımızın doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Halkımızın yoğun ilgisinden memnunuz. 16 Nisan’a kadar kapı kapı dolaşarak vatandaşların elini sıkarak düşüncelerimiz anlatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.